Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 14. 4. 2016, je na Srednji ekonomski, storitveni in gradbeni šoli v Kranju potekalo 40. državno tekmovanje v tehniki prodaje, kjer je sodelovalo vseh 17 šol, ki izobražujejo za poklic prodajalec.

Tekmovanje je potekalo na šestih področjih: živila, konfekcija, obutev, kozmetika, mali gospodinjski aparati in veliki gospodinjski aparati.  Tekmovalci so se glede na stroko pomerili v prodajalnah: živila v trgovini Mercator na Planini, mali in veliki gospodinjski aparati v Mercator Tehniki, konfekcija v Modiani, obutev v Alpinini trgovini in kozmetika v Mercator Centru na Primskovem.

Našo šolo so zastopale dijakinje Sanja Trajkova 3Aa – živila, Sara Jankovič 3Aa – kozmetika, Emina Begović 3Aa – veliki gospodinjski aparati in Katja Zupančič 2Ab – konfekcija. Mentorici dijakinjam sta bili Maja Fabjan in Marjana Čop.

Tekmovalce je ocenjevala tričlanska komisija. Ocenjevala je pozdravni nagovor bodočih prodajalcev, postrežbo kupcev, svetovanje, pojasnjevanje in dodatno ponudbo. Kot član komisije za področje konfekcije je sodeloval tudi naš predstavnik Bojan Ravnikar.

Dijakinje naše šole so dosegle naslednje odlične rezultate:

  • na področju konfekcije Katja Zupančič 2Ab – 2. mesto in zlato priznanje,
  • na področju kozmetike Sara Jankovič 3Aa – zlato priznanje,
  • na področju živil Sanja Trajkova 3Aa – bronasto priznanje.

Čestitamo!

Prispevke s televizije in nekaj utrinkov iz galerije si lahko ogledate spodaj, prav tako si lahko ogledate bilten tekmovanja in rezultate.


 

(Skupno 887 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost