Skoči na glavno vsebino

Konec marca smo se na šoli odločili, da se priključimo zbiralni akciji za 13. letno Saro s hudo obliko celebralne paralize pri nakupu novega vozička in okrevanju po hujši operaciji hrbtenice (plačljive terapije). V ta namen smo v kletnih prostorih zbirali papir, pri blagajničarki pa je bilo možno prispevati tudi denarno pomoč. O akciji smo obvestili tudi Zavod za šolstvo in Dijaški dom Ivana Cankarja, ki so bili pripravljeni sodelovati. Zbrani papir in denarna sredstva smo konec aprila predali Sarini mamici, ki se nam je zahvalila s spodnjim besedilom:

“Ob začetku naše akcije mi je med drugimi pisala mamica, s katero sva se spoznali na skupini za starše v Sarini šoli. Rekla mi je, da bi rada v svoji službi naredila akcijo za Saro, ker sama ve, kako je, ko zbiraš. Seveda sem bila navdušena, hvaležna!

Danes pa sva bili zmenjeni, da pridem po papir.
Ob vstopu v šolo sem bila najprej presenečena: zagledala sem svoje princeske na fotografijah, na plakatih 💜
Spoznala sem dobršen del zaposlenih in en del prostorov te čudovite šole. Energija me je prevzela, stala in gledala bi z odprtimi usti moje umetniške duše!

No, dopoldne me je prevzelo in še vedno sem pod vtisi.
Dobesedno nabasali smo kombi do stropa in ja, poznalo se je na vožnji, da so dijaki, dijakinje, zaposleni in tudi vsi iz soseščine na ‘Poljanah’ naredili zares dobro delo.

Zbralo se je 750 kg papirja in mi gremo naprej!

Srednja trgovska šola Ljubljana, NAJLEPŠA HVALA! Vaša akcija ima močno sporočilo za mlade in njihov pogled na moč spreminjati svet okoli sebe za sočloveka.”

 

(Skupno 125 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost