Skoči na glavno vsebino

Dijake in profesorje Srednje trgovske šole Ljubljana z obiskom praznične prireditve počastil tudi predsednik državnega zbora RS dr. Milan Brglez

Mladi aranžerji – dijaki četrtega letnika Srednje trgovske šole v Ljubljani – so v začetku decembra poskrbeli za praznični okras državnega zbora. V preddverju tamkajšnje velike dvorane so postavili prav posebno novoletno smrečico, tako s seznamom želja. Ta konec tedna je bilo prednovoletno srečanje na njihovi šoli in v zahvalo za postavljeno smrečico jih je prišel pozdravit sam predsednik državnega zbora dr. Milan Brglez.»Zadnja leta, odkar za to poskrbijo dijaki te šole, so smrečice v naši stavbi še posebej lepo okrašene in sporočilno bogate. Domišljiji in ustvarjalnosti mentorice Ksenje Sajovic ter njenih dijakov pri okrasitvi pustimo popolnoma prosto pot in se pustimo presenetiti. Nikoli nas ne razočarajo. Njihovi izdelki so ne le vsebinsko in oblikovno odlično zamišljeni, temveč tudi izjemno lično in natančno izdelani,« je povedal ob obisku.

Daljšo reportažo o prisrčnem dogodku si lahko preberete v priponki: Veseli december na STrŠ. V galeriji pa si lahko ogledate fotografije, ki so jih posneli člani šolskega fotografskega krožka.

 

Objave v medijih:
portal Si21

revija Zarja, št. 51, izšla 19. 12. 2017

 

(Skupno 303 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost