Skoči na glavno vsebino

V petek, 10. 2. 2017 in v soboto, 11. 2. 2017, bomo na šoli organizirali informativna dneva za predstavitev programov, ki jih izvajamo na šoli:

  • Srednje poklicno izobraževanje: Trgovec
  • Srednje strokovno izobraževanje: Aranžerski tehnik
  • Poklicno tehniško izobraževanje: Ekonomski tehnik

Predstavitev programov bo potekala v petek ob 9. in 15. uri, v soboto pa ob 9. uri.

 

Nekaj informacij o programu TRGOVEC, poklic prodajalec / prodajalka, si lahko ogledate na naslednjih povezavah:
Predstavitev poklica prodajalec
Spoznavamo poklice: trgovec skozi čas in danes
Nove poslovne priložnosti tudi za prodajalce
Preverite, ali bi lahko bili dober in uspešen prodajalec!

Program Trgovec omogoča dijakom, da razvijajo svoje sposobnosti in spretnosti za kakovostno strokovno delo, ter se pripravijo za poklicno kariero v trgovini. Pridobijo si spretnosti komuniciranja, organiziranja lastnega dela in uspešnega reševanja problemov. Poklic Prodajalec omogoča visoko zaposljivost. Več informacij o programu si lahko ogledate na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – Trgovec.

 

Nekaj informacij o programu Aranžerski tehnik lahko pridobite z ogledom filma, ki so ga posneli dijaki naše šole.

Predstavitveni film dijakov naše šole

Program Aranžerski tehnik omogoča dijakom, da povežejo znanja s področja umetnosti, oblikovanja in aranžiranja z znanji podjetništva in trženja. Gre torej za interdisciplinarni program, ki je vsakemu dijaku dobra podlaga za vstop v nadaljevanje šolanja ali na trg dela. Več informacij o programu si lahko ogledate na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – Aranžerski tehnik.

 

PTI Ekonomski tehnik 

Po končanem izobraževanju po programu Trgovec, lahko dijaki nadaljujejo šolanje po programu PTI Ekonomski tehnik. Program omogoča dijakom, da se oblikujejo v samozavestne, dinamične in podjetne osebe, ki se bodo prilagajale spremembam na delovnem mestu in zahtevam poklicne mobilnosti. Več informacij o programu si lahko ogledate na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – PTI Ekonomski tehnik.

 

Vabljeni k obisku!

Lanskoletne izdelke naših dijakov na informativnem dnevu si lahko ogledate na povezavi.

(Skupno 504 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost