Skoči na glavno vsebino

Naša šola se je letos že drugič udeležila Ekonomijade. To je tradicionalno srečanje trgovskih, ekonomskih in upravno administrativnih šol iz cele Slovenije. Pod vodstvom učiteljice Jožice Bregar Leskovšek smo se trije dijaki: Jasmina Handanović, Mark Škulj in Žiga Šuštaršič Košir v torek, 22. 5. 2018, odpeljali v Koper na 5. Ekonomijado.

 

Takoj po prihodu so organizatorji  fotografirali udeležence vsake šole posebej in nas pogostili z zajtrkom.

 

Nato smo si ogledali kulturno prireditev in se razdelili v skupine po šest dijakov z dvema vodičkama in dvema učiteljicama. Odpravili smo se na ogled starih znamenitosti mesta. Po ogledu mesta, ki ga je spremljal dež, smo imeli tudi predstavitev programov Univerze na Primorskem, ki se nahaja v samem mestne jedru starega dela mesta.

 

Po predstavitvi univerze smo imeli kosilo v dijaškem domu.

 

Nato smo se vrnili na Srednjo ekonomsko šolo Koper, kjer se je odvila zaključna prireditev. Priznanja so prejeli dijaki, ko so bili najbolj aktivni v učnem podjetju. Gostiteljica 6. Ekonomijade bo prihodnje leto Srednja ekonomska šola v Celju.

 

Menim, da je bilo srečanje odlično organizirano, druženje z dijaki je bilo zelo prijetno. Najbolj mi je bil všeč voden ogled mesta. Hvaležna sem učiteljici Bregar, da me je izbrala.

 

Jasmina Handanović, 1. Da

(Skupno 542 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost