Skoči na glavno vsebino

V okviru EducationUSA centra bo organiziran že 3. sejem ameriških šol v Ljubljani. To je odlična priložnost za vse dijake, ki jih zanima študij v tujini in ki razmišljajo o študiju ali študijski izmenjavi/ poletni šoli v ZDA. Gre namreč za dogodek, na katerem bodo dijaki imeli priložnost za pogovor s predstavniki ameriških šol in jim bodo lahko zastavili vprašanja o programih, načinu študija, sprejemnih postopkih, štipendijah, možnostih izmenjav in še kaj.

Tam bodo tudi predstavniki Javnega sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije ter svetovalci EducationUSA centra, ki bodo nudili splošne informacije o študiju v tujini in o možnostih štipendiranja.

Sejem bo potekal v ponedeljek, 4. 4. 2016, od 15h do 18h v City Hotelu (Dalmatinova 15) v Ljubljani. Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Na  spletni strani vam je na voljo več informacij o šolah kot tudi povezave do prijave na dogodek, dijaki pa lahko informacije o dogodku in predstavitve šol spremljaje tudi preko Facebook spletne strani, kjer bodo predstavljene šole, ki se bodo udeležile sejma.

(Skupno 141 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost